ANNONCE

Efter ulykke: Prins tilbage bag rattet – uden sele

22. april 2019 21:33 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Billeder afslører, at Prins Philip, der ellers frivilligt har frasagt sig sit kørekort, stadig kører bil - og stadig uden sikkerhedssele.

97-årige Prins Philip afleverede frivilligt sit kørekort til myndighederne efter at have undskyldt for og været involveret i et trafikuheld nær sit og dronningens hjem i Sandringham i England. Prinsen påkørte en anden bil, hvor to kvinder og et barn sad i.

Ingen kom alvorligt til skade, men det rejste en stor debat om alder, kørekort og regler for bilkørsel. Det fik til sidst den aldrende prins til at sige farvel til kørekortet. Både han og dronningen er kendt for at sætte en dyd i at køre bil uden sikkerhedssele.

Ganske fordi de må. Som de eneste i landet er i hvert fald dronningen blevet fritaget fra en lang række færdselsregler. Som kravet om sikkerhedssele.

Uheldet, hvor prinsen var involveret, fandt sted i januar, og allerede i februar sagde han farvel til sit kørekort, samtidig med, at han udsendte en offentlig undskyldning til de involverede personer i uheldet.

Manglen på kørekort fritager i øvrigt prinsen retten til at køre bil i offentligheden, men tilsyneladende har uheldet alligevel ikke gjort det store indtryk, for Daily Mail kunne for nylig vise spritnye billeder af prinsen, der sidder bag rattet i en bil stort identisk til den, han køre i ved uheldet.

Godt nok foregår det på regentparrets private ejendom ved Windsor Castle, og dermed er det selvfølgelig fuldt legalt. Prinsen kører uden sele.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu