Efter voldsom villabrand: Nu er der fundet et lig

28. november 2018 19:06 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Politi og teknikere har arbejdet i Ørum det meste af dagen. Nu er der gruopvækkende nyt i sagen.

Et ældre ægtepar er formodet omkommet efter, at der onsdag morgen var brand i deres hus på Dystrupvej i Ørum Djurs.

Da brandvæsenet kom frem havde flammerne allerede et solidt tag i huset, hvilket betød at etageadskillelsen mellem stuen og 1. sal faldt sammen. Brandslukningen tog det meste af morgenen og formiddagen. Og det var først ved middagstid, at man kunne komme ind i huset.

Til eftermiddags har politiets teknikere sammen med en retstekniker kunnet konkludere, at man har fundet liget af en mand, der endnu ikke er identificeret. Derfor formoder politiet nu, at det ældre ægtepar på 90 og 92 år begge er afgået ved døden.

Newsbreak.dk har forsøgt at kontakte Østjyllands Politi for yderligere kommentarer, men dette har ikke været muligt. I en pressemeddelelse oplyser politiet dog, at pårørende til husets beboere er kontaktet, samt at efterforskningen vil fortsætte torsdag – hvor man håber at klarlægge en eventuel brandårsag.

Tidligere på morgenen udtalte Jess Faldberg, vagtchef ved Østjyllands Politi, til Newsbreak.dk, at røgdykkere tidligere på morgenen havde fundet indikationer på, at der kunne være et menneske i huset.

Nabo opdagede branden

Det var en nabo, der opdagede branden og slog alarm om den voldsomme brand.

– En nabos hund gør, så naboen vågner af det. Han kigger så ud ad vinduet og ser naboens villa i brand, siger Janni Lundager.

Branden er blevet slukket, men brandfolk arbejdede med efterslukning på stedet. Området er også blevet afspærret.

En del af bygningen er styrtet sammen, og huset er udbrændt.

I galleriet ovenfor kan du se flere billeder fra branden.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu