ANNONCE

Efterforskes: Jores Okore står frem

21. maj 2020 08:50 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

I en sag om mulig matchfixing i en AaB-kamp står klubbens stopper Jores Okore frem og bedyrer sin uskyld.

Efterforskes: Jores Okore står frem
AaB's Jores Okore (til venstre), som her ses i superligakampen hjemme mod OB i oktober sidste år, afviser at være involveret i matchfixing. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Superligaklubben AaB har i de seneste dage været sat i forbindelse med en sag om matchfixing, som Newsbreak.dk og øvrige danske medier kunne berette tirsdag eftermiddag. Ved den anledning bekræftede både politi og klub, at der er en efterforskning i gang.

Det fremgik af klubben, at der var tale om en efterforskning af en isoleret episode i en kamp i efteråret. Ikke længe varede det, inden Ekstra Bladet kunne afsløre, at det handler om et gult kort, som Jores Okore modtog for en ualmindelig voldsom tackling i det andet tillægsminut.

Nu står AaB-stopperen Jores Okore frem i et interview med B.T. og afviser, at han skulle være involveret i matchfixing. Ifølge flere danske medier omhandler sagen et gult kort til Okore i overtiden af AaB’s kamp hjemme mod OB 18. oktober sidste år.

– Jeg er uskyldig. Jeg har ikke og vil ikke være involveret i sådan noget. Jeg går ikke ind for matchfixing eller nogen former for snyd, så jeg ville aldrig nogensinde gøre sådan noget, siger Okore til B.T.

Virker mærkeligt

Ifølge B.T. blev der spillet heftigt på, at Okore skulle få et gult kort i kampen, og det fik oddset til at falde kraftigt.

– Jeg kan godt se, at det virker underligt, men det har intet med mig at gøre, og jeg ved bare, at jeg i løbet af de 90 minutter ikke har lavet et frispark. Så de mennesker, der har spillet på mig, har nok også været ved at skide grønne grise, siger Okore.

Okore, som i overtiden fik en advarsel efter en hård tackling på OB’s Oliver Lund, fortæller til avisen, at han er stresset og ked af situationen.

– Det ville være vanvittigt tåbeligt at gøre noget så dumt. Og som sagt tager jeg stor afstand fra matchfixing, fastslår han.

Okore fortæller desuden, at politiet ikke har kontaktet ham i sagen. Han er altså ikke blevet afhørt endnu. Politiet lover dog, at alle parter vil blive kontaktet.

Forseelsen skete i kampen mod OB, som AaB førte 1-0, da Jores Okore overraskende voldsomt nærmest stemplede OB’eren Oliver Lund i brystkassen, mens de efter to minutters tillægstid befandt sig i området omkring midterlinjen på banen – hvor der sjældent er decideret fare på færde i en fodboldkamp.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu