Efterforskningen indstilles: Jeanett Rask Thomas’ mand lettet

5. marts 2012 16:30 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Efterforskningen indstilles: Jeanett Rask Thomas’ mand lettet
Billede mangler

 
Jeanett Rask Thomas, der den 10. februar forsvandt fra hendes hjem på Nørrebro, har ikke umiddelbart været udsat for en kriminel handling. Det er politiets konklusion og det er en lettelse for hendes mand, Lars Thomas.
 
– Politiet har ingen grund til at tro, at der er tale om en forbrydelse. Derfor leder de ikke efter hende på samme måde. Hun er stadig efterlyst, men de tror ikke, der er nogen, der har gjort hende ondt. Det synes jeg, er en lettelse, fortæller Lars Thomas til B.T.
 Læs også: Politiet opgiver at finde Jeanett Rask Thomas – efterforskningen indstilles
 
Siden den 10. februar, hvor Jeanett Rask Thomas forlod sit hjem med mand og to teenage-sønner, har ingen hørt fra hende. Og selvom hendes mand frygtede, at der var sket en forbrydelse, tager han det nu med ro.
 
– Jeg har hele tiden ment, at hun var blevet udsat for en ulykke af en eller anden art. Selvfølgelig er der en lille chance for, at nogen har gjort hende ondt, men det tror jeg ikke. Men alligevel får man selvfølgelig aldrig helt ro i sjælen, siger han til B.T.
At sagen ikke længere efterforskes, betyder dog ikke, at Jeanett Rask Thomas ikke længere er efterlyst. Dukker hun op – enten herhjemme eller i udlandet, bliver hun nemlig registreret og så får hendes mand og to børn besked.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu