ANNONCE

Efterlyser flugtbilist: Måtte springe for livet

18. marts 2021 16:18 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet efterlyser vidner til en ulykke

En ung mand blev 16. marts kørt ned. Nu efterlyser politiet både en flugtbilist og vidner til ulykken.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi på sin Facebook-side.

(Se kort i galleriet over artiklen).

Tirsdag morgen 16. marts lidt over klokken 5.00 var en 25-årig mand på vej på arbejde i Horsens. Her passerede han et fodgængerfelt over Niels Gyldings Gade – i krydset Niels Gyldings Gade/ J. Chr. Juliussens Vej i Horsens.

Mens han er i færd med at passere fodgængerfeltet for grønt lys, kører en bilist i en gråmetallic bil med høj fart frem for rødt lys i krydset – og overser tilsyneladende den 25-årige, som må springe for livet.

Den 25-årige slår sig og får en flænge i sit hoved, da han i springet falder ind over et helleanlæg. I krydset holder også en lastbil, der ser episoden og dytter højt, da den grå bil i høj fart kører over for rødt lys og nær får kørt den 25-årige mand ned.
Bilisten stopper ikke, men fortsætter i høj fart videre.

“Vi ønsker at finde frem til bilisten i den grå-metallic personbil, og derfor efterlyser vi nu vidner til uheldet, der var tæt på at gå rigtig galt. Særligt vil vi gerne tale med lastbilschaufføren, der overværede uheldet – eller andre, der måtte have set det”, skriver Sydøstjyllands Politi, der kan kontaktes på telefonnummer 114.

Politikredsen opfordrer til at dele efterlysningen.

Den opfordring er hermed givet videre. .

(Se kort i galleriet over artiklen).

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu