ANNONCE

Efterlyser kvinde: Hvem reddede Brians fars liv?

2. marts 2021 20:36 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

En årvågen kvinde fik rekvireret en ambulance og reddede et liv. Men hvem er hun?

Efterlyser kvinde: Hvem reddede Brians fars liv?
Brian Henning Jensen er den mystiske kvinde taknemmelig over at hun hjalp hans far Foto: Privat.

Det skulle i den grad gå stærkt, da Brian Henning Jensens far faldt om på gaden. Heldigvis, stod en kvinde klar til at hjælpe den nødstedte 78-årige mand. Hun er måske hovedårsagen til, at Brian Henning Jensen i dag kan se sin far.

Der er blot én udfordring: Ingen aner, hvem hun er.

Mandag den 24. februar var Brian Henning Jensens far på vej til købmanden, da han pludselig faldt om foran Thomas’ Garage i Karrebæksminde. En kvindelig billist stoppede sit ærinde og ringede straks efter en ambulance.

– Det er jeg da rørt over. Jeg har det selv på den måde, at man hjælper, når nogen skal have hjælp. Jeg kan kun være hende evigt taknemmelig. Han er godt nok 78 år, men han er stadig en stærk mand.

Med raketfart til Odense

Da ambulancen kom til undsætning, blev faren transporteret til Slagelse Sygehus. Men han kom hurtigt derfra igen. Lægerne indså, at de intet kunne stille op på sygehuset, og han blev derfor sendt til Odense Universitetshospital.

– Jeg har fået at vide, at han blev kørt fra Slagelse til Odense på 35 minutter. Jeg ved ikke, om der har været politieskorte på, men nogen må have kørt stærkt, konstaterer Brian Henning Jensen.

Ifølge beregninger fra Google Maps tager turen 54 minutter i bil, så sønnen har ret i, at nogen må have trykket speederen i bund.

På Odense Universitetshospital brugte lægerne fem timer på at operere den 78-årige mand. Han kom siden kortvarigt i respirator, og nu en uge efter, er han kommet sig så meget, at han er klar til at tage hjem.

– Jeg har snakket med ham i eftermiddag, og han er frisk og klar til at komme hjem, siger Brian Henning Jensen til Newsbreak.dk mandag.

Og han erkender, at genforeningen med faren bliver en følelsesladet oplevelse.

– Det bliver da rørende. Jeg er bare glad for, at jeg kan se ham, mens han er i live. Der kommer nogle tanker op, når han har haft sådan en oplevelse. Men han holder sig godt af en 78-årig.

Nogen fryser

Den fortrøstningsfulde søn er både lettet og taknemmelig over, at nogen tog sig af hans far, da han led nød. Men han ved også, at det ikke er lige let for alle.

Han har selv haft en oplevelse, hvor han måtte ringe efter en ambulance, så han har et indtryk af, hvilken situation den mystiske kvinde har stået i.

– Jeg hjalp selv en mand, der faldt om ved juletid. Her fik jeg ringet efter en ambulance. Og jeg kunne ikke lade være med at tænke på, om jeg skulle have givet førstehjælp. Man går sådan lidt i panik.

Desværre var Brian Henning Jensens hjælp ikke tilstrækkelig, da han selv stod i situationen. Han blev senere ringet op af politiet, som kunne fortælle, at manden var død.

Spekulationer om kvinden

Der er desværre ikke meget at gå efter i jagten på den barmhjertige kvinde, som sørgede for at Brian Henning Jensens far fik hjælp. De personer, som så hende, kan nemlig ikke beskrive hende. Sønnen har dog selv et par pejlemærker at gå efter.

– Jeg tror, at hun er lokal. Det her er ikke et område, man kører igennem, hvis ikke man er lokal. Det er mere et beboelsesområde, vurderer han.

Udover at han vil sætte ord på sin taknemlighed overfor kvinden, har Brian Henning Jensen også et håb om at kunne overlevere en gave som tak for hjælpen.

– Jeg vil gerne give hende et gavekort til en middag eller noget til en god aften, fortæller han.

Faren slap med livet i behold – Det har kostet ham en uge på sygehuset, en fem timer lang operation, og så skal han have hjertemedicin resten af sit liv.

Redaktionen har valgt ikke at bringe navn og billede på faren.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu