ANNONCE

Efterlyser vidner efter bombe: Har du set denne bil?

16. august 2019 15:51 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

De svenske myndigheder vil ikke kommentere efterforskningen i bombesagen. Man henviser til det danske politi.

I forbindelse med eksplosionen ved Skattestyrelsen efterlyser Københavns politi vidner, der har set en hvid, svensk indregistreret Citroën Berlingo, som de mistænkte gerningsmænd kørte i, og som politiet har beslaglagt.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Bilen er en årgang 2010, og det er monteret sorte tagbøjler på den. Den kørte til Danmark ad Øresundsbroen den 6. august klokken cirka 21.40 og forlod landet igen via Øresundsbroen samme aften klokken cirka 22.50. På kortet kan man se den rute, som Københavns Politi antager, at bilen har fulgt.

– Vi arbejder ud fra en antagelse om, at gerningsmændene har kørt den her rute. Det kan ikke udelukkes, at bilen er stoppet undervejs, og at de mistænkte har mødt andre personer. Vi vil derfor meget gerne i kontakt med vidner, der har set bilen på eller i nærheden af ruten, siger vicepolitiinspektør Brian Belling og tilføjer:

– Det kan være, at nogen har taget fotos eller video, hvor bilen tilfældigt er kommet med på billederne, fx GoPro-kameraer, Dashboard-kamera eller lignende. Vi er derfor interesserede i at komme i kontakt med alle, som har været på ruten i det anførte tidsrum, og selvfølgelig særligt de, der har optagelser, eller har bemærket noget eller nogen omkring en bil som den de mistænkte har anvendt.

Bilen er i Københavns Politis varetægt.

Vidner kan kontakte Københavns Politi på telefon 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu