ANNONCE

Efterlyses på facebook: Mor til to fra Nørrebro forsvundet på andet døgn

13. februar 2012 05:25 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Efterlyses på facebook: Mor til to fra Nørrebro forsvundet på andet døgn
Billede mangler

Siden fredag har en 48-årig kvinde fra Nørrebro, der har både mand og to teenage-børn på 13 og 18 år, været forsvundet. Familien har nu derfor efterlyst deres mor og kone, der til fornavn hedder Jeanett,  via facebook.
 
”Vi har selvfølgelig også meldt hende savnet hos politiet, der siden natten til lørdag, hvor jeg ringede til dem, har tjekket skadestuer og hospitaler, men hidtil er der ingen af de steder, der har set en kvinde med hendes signalement”, siger kvindens fortvivlede mand Lars Thomas til bt.dk.
 
Jeanett er sidst set, da hun fredag eftermiddag forlod familiens lejlighed i Ægirsgade på det centrale Nørrebro.
 
”Hun gik hjemmefra ved fire-tiden fredag eftermiddag, for at ordne nogle ærinder inde i byen. Det sidste hun sagde til os var, at vi ikke skulle vente med middag, fordi hun ville tage en shawarma på hendes yndlingsshawarma-bar, der ligger lige efter postkontoret på Købmagergade”, siger Lars Thomas til bt.dk.  
 
Jeanett er 170 centimeter høj, lidt kraftig bygget, har en karakteristisk hurtig rullende gang. Hun har mørkt krøllet halvlangt hår, og briller.
 
Jeanett var iført en halvlang mørkegrøn vinterfrakke, hvide vandrestøvler, og havde sandsynligvis et stort rødt tørklæde om halsen, da hun forlod lejligheden på Ægirsgade fredag eftermiddag ved 16-tiden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu