ANNONCE

Efterlysning afblæst: Mulig voldsmand fundet

7. februar 2020 12:22 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Manden var først efterlyst hos politiet, men offentligheden hjalp med at finde manden.

Efterlysning afblæst: Mulig voldsmand fundet
Manden fra billederne er nu identificeret. Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento/Colourbox

Torsdag kunne Newsbreak.dk fortælle, at Nordsjællands Politi efterlyste en mand, der stod bag et voldeligt overfald i Smørum tilbage den 8.december 2019.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men allerede fredag kan Nordsjællands Politi fortælle, at den formodede gerningsmand nu med stor sandsynlighed identificeret.

Flere borgere har nemlig uafhængigt af hinanden kontaktet Nordsjællands Politi og angivet det samme navn, ligesom selvsamme mand via en forsvarsadvokat har kontaktet politiet med henblik på en udredning af hændelsen, og Nordsjællands Politi afmelder derfor efterlysningen.

– Den formodede gerningsmand er klar over, at vi er bekendte med hans identitet, og næste step i sagen er derfor, at han kommer ind til en afhøring, så vi kan høre hans version af episoden, fortæller politikommissær Camilla Priegel fra Nordsjællands Politi.

Inden den offentlige efterlysning havde politiet efterlyst manden i interne rækker, mens der havde været dialog med relevante taxaselskaber. Men dette havde altså ikke givet noget resultat, men en tur ud hos offentligheden gav altså pote.

– Vi sætter enormt stor pris på de mange henvendelser, som potentielt kan føre til, at vi kan tage et stort skridt fremad i vores efterforskning. Borgernes tip i sagen fortæller os nok engang, at de står klar til at hjælpe os, hvis vi måtte have brug for det, og det er vi ekstremt glade for, slutter Camilla Priegel.

Politiet efterlyste manden med billeder fra et overvågningskamera.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu