Efterlysning aflyst: 69-årig mand er kommet hjem igen

17. december 2017 09:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Den 69-årige mand er fra Nykøbing Sjælland - han har været væk siden lørdag morgen.

Efterlysning aflyst: 69-årig mand er kommet hjem igen
Arkivfoto.

OPDATERING: Den 69-årige mand, som Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste, er dukket op igen. det oplyser politiet i en pressemeddelelse:

“Midt- og Vestsjællands politi aflyser hermed den eftersøgte mand på 69 år, der er kommet tilbage til bopælen. Midt- og Vestsjællands politi takker borgerne for henvendelserne i anledning af efterlysningen.”

Oprindelig artikel: Midt- og Vestsjællands Politi har søndag formiddag udsendt en efterlysning af en 69-årig mand fra Nykøbing Sjælland.

Manden kørte lørdag morgen klokken 7.30 fra sin bopæl i Nykøbing Sjælland i bil – siden er han ikke set.

“Eftersøgte kan muligt være syg og have behov for lægehjælp”, skriver vagtchef Henrik møller Nielsen i en pressemeddelelse.

Den 69-årige beskrives som dansk af udseende, 170-175 cm høj, almindelig til kraftig af bygning, halvskaldet iført en blå dunjakke, langærmet blå trøje og cowboybukser.

Bilens kendetegn

Den 69-årige kørte hjemmefra i en personbil af mærket Renault Captur, sølvfarvet med sort tag pog trækkrog. Den har registreringsnummer BA 259 72.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer borgere til at kontakte politiet på telefonnummer 114, hvis de ser den efterlyste eller dennes bil.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu