ANNONCE

Efterlysning bar frugt: Politiet anholder aggressive tyve

3. december 2018 08:25 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Tre butikstyve, der i weekenden blev efterlyst af Fyns Politi, er blevet pågrebet.

Efterlysning bar frugt: Politiet anholder aggressive tyve
De tre butikstyve er nu blevet pågrebet. (Foto: Shutterstock)

Fyns Politi efterlyste i weekenden tre butikstyve, der havde taget for sig af retterne i Superbrugsen i Langeskov, med billede.

De tre tyve er nu blevet pågrebet af politiet. Fyns Politi anholdte de tre formodede butikstyve søndag aften klokken 21.10 på en adresse i Ullerslev, nær Langeskov. Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge Fyns Politi er der tale om tre mænd fra Litauen. Den ene af de tre anholdte havde sågar stadig det samme tøj på som ved tyveriet, lige som Fyns Politi på adressen har fundet flere effekter fra tyveriet, hvor de tre mænd stjal dyrt kød, sprut og tandbørster.

Fyns Politi retter hermed en stor tak til de borgere, der har bidraget med oplysninger i sagen, der kunne føre til anholdelse.

Tyveri eller røveri?

Politiet vil senere i dag tage stilling til, om de tre anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør. Det er derfor uklart, hvad de tre mænd vil blive sigtet for.

For ifølge brugsuddeleren i Superbrugsen i Langeskov udviklede butikstyveriet sig noget voldsomt, da medarbejderen tog fat i den ene. Det fortæller han til Fyens.dk.

Tyveknægten reagerede nemlig ved at slå ud efter medarbejderen, fortæller brugsuddeler Kim Ernstsen:

– Han rammer ham på øret, det er ikke så alvorligt, men han har jo tydeligvis sigtet efter hovedet. Og så flygter han derfra og skubber kunderne væk med begge arme, idet han løber ud, siger brugsuddeler Kim Ernstsen fra Superbrugsen i Langeskov til Fyens.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu