ANNONCE

Politiet efterlyste mand i Hyundai i10

23. januar 2020 21:48 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Man skal ikke opsøge manden.

Politiet efterlyste mand i Hyundai i10
Manden kørte formentlig i en hvid Hyundai i10. Årgang og andre detaljer er ukendte. Fotoet her er et genrefoto. Foto: Corvettec6r/Wikimedia Commons.

OPDATERING: Politiet oplyser, at manden er blevet anholdt.

Syd- og Sønderjyllands Politi leder torsdag aften efter en 25-årig mand, der er mistænkt for at have raseret to lejligheder i lokalområdet.

Newsbreak.dk har været i kontakt med Erik Lindholdt, vagtchef i politikredsen, der fortæller, at manden måske er bevæbnet med en kniv.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Politiet modtog klokken 20.12 en anmeldelse om, at en mand, der virkede forstyrret, havde været inde i en lejlighed på Kløvermarken i Sønderborg. Da politiet kom frem, var manden væk.

Klokken 20.24 modtog politiet anmeldelse om uorden på Øster Byvej på Sydals, og beskrivelsen af manden, og den bil, han kørte i, giver politiet en idé om, at der er tale om den samme mand.

– Det var meget uklart, hvad der var sket, men da vi nåede frem, kunne vi se, at lejligheden var totalt raseret, siger Erik Lindholdt.

Manden var væk, da politiet kom frem, men skaderne på lejligheden var så store, at politiet vurderer, at der er tale om groft hærværk.

Kort tid efter indløb der endnu en anmeldelse til politiet, denne gang igen fra Kløvermarken i Sønderborg. En patrulje kørte til stedet, og man kunne konstatere, at der var udøvet store skader på boligen. Politiet oplyser, at det kan give flere års fængsel, hvis man bliver dømt for så groft et hærværk som det, betjentene blev mødt af i de to boliger.

Derfor er manden efterlyst

I skrivende stund leder Syd- og Sønderjyllands Politi efter manden, og man har valgt at efterlyse ham offentligt.

– Vi er bekymrede for borgernes tilstand, siger Erik Lindholdt.

Han fortæller, at borgere ikke skal opsøge manden på egen hånd. Ser man ham, skal man ringe 114.

Manden kører formentligt i en hvid Hyundai i10.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu