ANNONCE

Efterlyst af politiet nægter at melde sig selv

18. december 2018 11:43 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hos politiet har man en formodning om, hvor manden befinder sig.

Manden har ret beset været efterlyst internt hos politiet siden 15. november, uden at han er blevet fundet. Han har ikke ønsket at melde sig selv “trods adskillige opfordringer fra politiets side,” som det lyder i pressemeddelelsen.

Ifølge politiet opholder den efterlyste sig formentlig i Nordjylland eller hovedstadsområdet.

– Hvis man ser ham, eller i øvrigt har oplysninger om hans opholdssted, så skal man straks ringe til Nordjyllands Politi på 114, siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann, i pressemeddelelsen.

Efterforsker flere personer

Han er af politiet mistænkt for, sammen med flere andre, at have begået indbrud i flere private boliger. Politiet ransagede 14. november et lagerrum i Himmerland, hvor man fandt en række effekter, man tror er resultatet af disse indbrud.

Man fandt blandt andet flere designer- stole, sofaer og lamper samt porcelæn og meget andet. De mange genstande er, ifølge politiet, flere hundrede tusinde kroner værd, og to personer blev i øvrigt anholdt samme dag. En 42-årig og en 55-årig mand er derfor allerede varetægtsfænglset i sagen, men politiet forbinder altså også manden til både de fundne genstande og de mange indbrud.

Oplysninger i sagen skal rettes til Nordjyllands Politi på 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu