ANNONCE

Efterlyst bil fundet udbrændt

6. november 2019 16:52 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Politiet sendte tirsdag en efterlysning af en bil ud, men nu er den fundet brændt.

Tirsdag kunne Newsbreak.dk fortælle, at Københavns Politi efterlyste en hvid bil.

Københavns Politi mistænker, at gerningsmændene bag sprængningen på en café på Amagerbrogade 213 den 14. oktober 2019 kl. 02.46 kørte i bilen til og fra gerningsstedet.  Bilen blev stjålet natten mellem den 4. og 5. oktober 2019 fra en parkeringsplads ved Bymuren 171 i Hvidovre.

Artiklen fortsætter under videoen.

Derfor udsendte politiet tirsdag den 5. november en efterlysning af vidner, der havde set bilen. Men klokken cirka klokken 21 samme aften, der modtog politiet en anmeldelse om en bilbrand i Reerslev ved Hedehusene på Brandhøjgårdsvej.

Politiet kunne ved ankomsten konstatere, at det var den efterlyste bil, der var udbrændt. Bilen var monteret med nummerplader fra en anden stjålet bil. Branden efterforskes som påsat.

Det er politiets ønske at komme i kontakt med borgere, der har set bilen i hele perioden fra, at den blev stjålet og frem til nu. Herudover vil politiet gerne høre fra vidner, der ved, hvem der har kørt bilen eller begået tyveriet af bilen.

Hvis du har oplysninger i sagen, så kan Københavns Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Muligvis en håndgranat

Politiet oplyste dengang, at eksplosionen angiveligt var forårsaget af en håndgranat.

Desuden mente politiet, at også denne eksplosion er en del af den verserende bandekonflikt, der hærger i store dele af København og områder omkring hovedstaden.

– Det er desværre den seneste i en række af eksplosioner, som vi har oplevet i København i år. Det er noget, vi tager meget alvorligt. Heldigvis er der ingen tegn på, at nogen er kommet til skade ved denne mindre eksplosion, sagde politiinspektør Torben Svarrer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu