Efterlyst dukker op hos politiet – med sin advokat

27. juli 2016 21:26 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Den 20-årige mand, som Midt- og Vestsjællands Politi i går tirsdag efterlyste, er dukket op hos politiet - med sin advokat.

Efterlyst dukker op hos politiet - med sin advokat
Den 20-årige mand, der i går blev offentligt efterlyst, er i dag ved Retten i Roskilde blevet varetægtsfængslet frem til 4. august. Foto: Marie Hald/Scanpix.

Midt- og Vestsjællands Politi gik i går ud og offentligt efterlyste en 20-årig mand i forbindelse med sager om grov vold og afpresning.

Allerede onsdag eftermiddag er efterlysningen aflyst – manden har meldt sig selv.

Tror du det har noget med efterlysningen at gøre?

– Det er jeg helt overbevist om, siger Pia Fenger, efterforskningsleder og politikommissær hos Midt og Vestsjællands Politi til Newsbreak.dk.

Kom med advokat

Den efterlyste meldte sig selv onsdag formiddag hos politiet i Køge, hvor han mødte op sammen med sin advokat. Her blev han anholdt.

Straks efter anholdelsen sigtet og afhørt til flere sager om sagerne om grov vold og afpresning af unge for selv at opnå en økonomisk gevinst.

Den anholdte blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør kl. 13.30 ved Retten i Roskilde med anmodning om dørlukning fra anklagemyndighedens side.

Grundlovsforhøret, der altså blev afholdt for lukkede døre, resulterede i en varetægtsfængsling af den 20-årige frem til 4. august 2016.

Politiet kan ikke oplyse nærmere om hverken indholdet af eller den anholdtes stilling til sigtelserne, da retsmødet blev afholdt for lukkede døre, og der i øvrigt – efter politiets opfattelse – er øvrige mistænkte på fri fod i sagskomplekset.

– Vi vidste godt, der var flere. Nu skal vi bare have de forskellige roller fordelt, siger Pia Fenger.

Pia Fenger er meget glad for borgernes hjælp.

– Det er dejligt at se, at folk henvender sig, siger politikommissæren.

Politiet arbejder nu videre med opklaring af sagerne og leder fortsat efter øvrige mistænkte, hvis identiteter er politiet bekendt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu