Efterlyst fange fængslet for dødsulykke

16. februar 2019 14:26 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk og Ritzau Info

Ifølge Ekstra Bladet var en mand, der er fængslet efter dødsulykke, i forvejen frakendt førerretten til 2028.

En 23-årig mand er blevet varetægtsfængslet til 13. marts efter en dødsulykke ved Dianalund fredag formiddag.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ulykken, der kostede en 59-årig mand livet, skete på Sorøvej ved Skellebjerg.

Der var tale om et frontalt sammenstød mellem to biler. Den omkomne mand var fører af den ene bil – og var i øvrigt alene i bilen.

Tre personer kom til skade i den modkørende bil. Føreren af denne bil er fortsat indlagt på Slagelse Sygehus, og han blev derfor fremstillet i grundlovsforhør uden selv at være til stede.

Når han er blevet frisk nok, vil han blive stillet for en dommer, så han kan give sin forklaring. Gennem sin forsvarer har han dog nægtet sig skyldig.

Den 23-årige er blandt andet sigtet for uagtsomt manddrab samt spiritus- og narkokørsel.

Efterlyst

Ifølge Ekstra Bladet, som var til stede i grundlovsforhøret, var den nu fængslede mand i forvejen efterlyst af politiet. Det skyldes, at han er udeblevet fra Horserød Fængsel, hvor han skulle afsone en dom for spiritus- og narkokørsel.

Avisen skriver også, manden har en lang række sager om kørsel i påvirket tilstand bag sig, og at han er frakendt førerretten frem til 2028.

Forud for fredagens ulykke bemærkede flere vidner manden på en tankstation. De beskrev ham som stærkt beruset. En kvinde har til politiet forklaret, at hun ikke turde tilbageholde ham, skriver eb.dk.

Bilen, som han kørte galt i, var i øvrigt stjålet, og han er ifølge eb.dk derfor også sigtet for brugstyveri af bilen.

Ulykken:

Newsbreak.dk fra fredag i kontakt med presseafdelingen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Herfra lød det, at var er tale om, at to personbiler var kørt frontalt sammen i ulykken, der er sket i en kurve på Sorøvej og anmeldt klokken 10.07 fredag. Meldingen lød på flere tilskadekomne.

Den afdøde mand var alene, mens der befandt sig flere personer i den modsatkørende bil. Det er uvist, hvor alvorlig tilskadekomst, der er tale om, men der blev sendt fem ambulancer og to lægebiler til stedet.

Også en lægehelikopter blev tilkaldt.

En bilinspektør, der skal foretage dybdegående undersøgelser af ulykken og dens forløb, blev også tilkaldt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu