ANNONCE

Efterlyst for serie af bilindbrud

16. juni 2020 20:50 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En mand efterlyses af politiet.

Efterlyst for serie af bilindbrud
Hvem er han? Se flere billeder under artiklen. Foto: Politi

Flere bilejere i området omkring Dalstrøget i Borup på Sjælland vågnede mandag morgen til en træls overraskelse.

Her var der brudt ind i fem biler, der alle var blevet ribbet.

Heldigvis har et overvågningskamera tilsyneladende fanget den person, der er mistænkt for at stå bag bilindbruddene. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Du kan se flere billeder af den formodede gerningsmand under artiklen.

Nu er håbet, at manden kan identificeres:

– En borger har givet os billeder fra overvågningen i carporten, hvor en person iklædt noget lidt særpræget tøj lusker rundt med lommelygte og fumler ved bildøren. Flere biler på vejen var tømt for værdier og gennemrodet, hvorfor vi mistænker personen på overvågningen for at være gerningsmanden, siger politikommissær Pia Fenger, der er efterforskningsleder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Omkring klokken 02.45 blev personen fanget på overvågning i Borup i Køge Kommune, og da naboerne morgenen efter kunne konstatere en række indbrud i bilerne, fandt borgeren videoovervågningsbillederne frem for at se, om der kunne være noget mistænkeligt på billederne.

– Vi er rigtig glade for, at ejeren af videoovervågningen tog kontakt til os og gav os billederne. Det er et fremragende spor for os, så vi forhåbentlig kan få opklaret sagerne – også selvom ansigtet på billederne desværre er lidt sløret. Vi håber dog, at nogle af de lokale kan genkende tøjet eller muligvis den medbragte taske, så vi kan komme gerningsmanden lidt nærmere, siger politikommissær Pia Fenger.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra borgere, der har kendskab til identiteten på personen på billederne, eller som i øvrigt har tips omkring serieindbruddene i bilerne i Borup. Kontakt politiet på 46351448 eller 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu