Efterlyst: Jeanett Rask Thomas stadig forsvundet – hævede 2600 kr før hun forsvandt

28. februar 2012 05:25 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Efterlyst: Jeanett Rask Thomas stadig forsvundet – hævede 2600 kr før hun forsvandt
Billede mangler

Jeanett Rask Thomas, der indtil for 17 dage siden boede med sin mand og to teenage-drenge på Ægirsgade på Nørrebro i København, er endnu ikke fundet.
 
Hverken familien eller politiet har nogle spor af Jeanett Rask Thomas, siden hun fredag den 10. februar om eftermiddagen forlod lejligheden – angiveligt for at indløse et gavekort i Arnold Busck’s boghandel i den indre København samt gå forbi sit yndlingsspisested Falafel House få hundrede meter væk fra boghandlen.
 
Personalet fra Falafel House har bekræftet, at Jeanett Rask Thomas i løbet af fredag eftermiddag var inde på spisestedet. Det er de sidste informationer, der er om Jeanett Rask Thomas’ færden.
 
Politiets efterforskning af sagen giver nu nye billeder af Jeanett Rask Thomas. Hune r nemlig blevet fanget på et videoovervågningskamera fra Danske Bank på Nørrebrogade to dage før hendes forsvinden – onsdag den 8. februar.
 
Her hæver Jeanett Rask Thomas 2600 kroner. To dage senere forsvinder hun. Her lader hun sit dankort, mobiltelefon samt gavekortet til Arnold Busck’s boghandel ligge hjemme.
 
48-årige Jeanett Rask Thomas har i flere år lidt af en depression. Hun bliver behandlet med anti-depressiv medicin og har tidligere haft behov for en pause – dog altid efter aftale med ægtemanden, der hele tiden har vidst hvor Jeanett Rask Thomas har befundet sig. Det gør han ikke denne gang.
 
Politiet har flere gange meldt ud, at de fortsat ikke går ud fra, at der ligger en kriminel handling bag Jeanett Rask Thomas forsvinden. Man vil dog meget gerne i kontakt med eventuelle personer, der kan fortælle hvor Jeanett Rask Thomas opholder sig. Hun er desuden blevet efterlyst i udlandet.
 
Københavns Politi kan kontaktes på telefonnummer 33 14 14 48.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu