ANNONCE

Efterlyst kvinde fundet dræbt

5. september 2019 09:41 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den efterlyste kvinde Nathalie Minuth er blevet fundet død. DNA-tests bekræfter, at det er hende.

Efterlyst kvinde fundet dræbt
Liget af den 23-årige Nathalie Minuth blev lørdag fundet i nærheden af gården, som den 46-årige mand, der er sigtet for at have dræbt hende, blev anholdt. DNA-prøver bekræfter, at det er hende. Foto: Colourbox

Den 17. august blev Nathalie Minuth sidst set i live, få dage efter blev den 23-årige kvinde efterlyst af tysk politi. En efterlysning, der også nåede til Danmark, da hun boede tæt på grænsen.

Det kom dog i slutningen af august frem, at en 46-årig mand var blevet anholdt og sigtet for drabet på hende. Men liget var ikke blevet fundet.

Lørdag blev hendes lig fundet i nærheden af gården, hvor den 46-årige mand blev anholdt, der ligger tæt ved Süderlügum omkring den dansk-tyske grænse. Det skriver TV Syd.

Fundet af hundelufter

Ifølge tyske medier var det en hundelufter, der fandt lige af den 23-årige kvinde. Liget blev fundet gemt på en mark mellem Humptrup og Süderlügum.

Liget blev fundet fundet få kilometer fra den samme gård, som blev den 46-årige mand, der er lastbilchauffør, blev anholdt den 29. august.

På trods af at politiet afsøgte gården og området omkring efter anholdelsen, fandt politiet ikke liget.

DNA bekræfter

Politiet bekræftede i weekenden, at det lig, der blev fundet, var Nathalie Minuth.

Artiklen fortsætter efter videoen

Tysk politi har nemlig benyttet DNA-prøver til at identificere liget, som viste sig at være den 23-årige kvinde, har en talsmand fra politiet i Flensborg oplyst.

Det vides endnu ikke, hvad dødsårsagen er.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu