Efterlyst mand fundet død

4. december 2018 16:11 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Den 44-årige Allan fra Middelfart er fundet død.

Efterlyst mand fundet død
Nu er den forsvundne 44-årige mand fundet død. Foto: Colourbox

Lørdag var meldingen klar: Der er fortsat ingen konkrete spor efter den 44-årige Allan, der ellers blev efterlyst fredag eftermiddag af Fyns Politi. Det oplyste vagtchef i politikredsen Lars Fredensborg til Newsbreak.dk lørdag formiddag.

– Vi har ikke fået mange henvendelser, og der er som sådan intet nyt at sige. Nu vil vi prøve at samle op på nogle tråde og se, hvad vi kan løbe op, lød det dengang.

Allan havde ikke givet livstegn siden mandag den 26. november, og derfor var hans familie ifølge politiet dybt bekymret for den 44-åriges velbefindende.

Fyns Politi ønskede derfor offentlighedens hjælp til at finde Allan, da familien frygtede, at han havde bragt sig i en situation, hvor han havde akut brug for hjælp. Dette blev ikke forklaret nærmere af politiet.

På daværende tidspunkt var der oplysninger, som peger mod, at den 44-årige kunne opholde sig i Middelfart- eller Trekantsområdet, hvorfor det særligt var her, at politiet ønskede, at borgerne holdt åbne øjne.

Nu er der nyt i sagen

Sent tirsdag eftermiddag udsendte Fyns Politi et opsigtsvækkende tweet, der bekræftede familiens bange anelser. Den 44-årige Allan blev tirsdag fundet død.

Politiet oplyser i tweetet, at der ikke umiddelbart er tegn på, at der er foregået noget kriminelt. Endvidere oplyser politiet, at de har underrettet de pårørende.

Derudover oplyser Fyns Politi, at de ikke har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu