Efterlyst: Politi offentliggør billede af formodet gaderøver

11. januar 2017 14:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Et gaderøveri i det centrale Aalborg i september 2016 er stadig uopklaret - politiet beder nu offentligheden om hjælp til at identificere den formodede røver.

Efterlyst: Politi offentliggør billede af formodet gaderøver
Det er denne mand som Nordjyllands Politi meget gerne vil have identificeret. Foto: Politiet.

Nordjyllands Politi har udsendt billeder af en efterlyst mand som de mener har begået et gaderøveri 4. september 2016 tidligt om morgenen i Kattesundet i det centrale Aalborg.

Billederne bliver offentliggjort fordi det ikke er lykkes politiet at identificere den formodede gerningsmand. Derfor beder politiet nu borgerne om hjælp.

Røveriet, der skete mellem klokken 04.22 og 04.33 den 4. september 2016, begyndte med, at gerningsmanden antastede den forurettede borger. Med en kniv truede gerningsmanden borgeren til at gå fra Kattesundet og hen til Danske Bank, som ligger i Algade.

– Ved bankens pengeautomat blev der hævet 500 kroner som gerningsmanden fik med sig, oplyser politikommissær Jens Møller Søgård fra Nordjyllands Politi.

Efterfølgende fik gerningsmanden også offerets armbåndsur.

Signalement

Den formodede gerningsmand beskrives som: mand, 23 til 33 år gammel, mørk, cirka 175-180 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, iført sort cap med påskrift ”MIAMI”, bordeauxrød jakke, lyseblå trekvartlange “baggy”-bukser, sort bælte og med en engelsktalende med accent.

Hvis man, som borger, har oplysninger i sagen, så skal man rette henvendelse til Nordjyllands Politi via telefonnummer 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu