ANNONCE

Efterlyste Caspers telefon er slukket: Det er ikke normalt

14. april 2018 15:43 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den 15-årige dreng har ikke givet lyd fra sig siden 11. april.

Opdatering: Casper er nu fundet igen i god behold, oplyser Sydøstjyllands Politi den 16. april.

Casper er en 15-årig dreng med en stor omgangskreds, der er meget aktiv på forskellige sociale medier, og så meget desto mere mærkeligt er det, at drengen har været tavs siden 11. april, hvor hans familie sidst hørte fra ham.

Newsbreak.dk har tidligere omtalt politiets efterlysning af Casper, der sidst blev set i Jelling 7. april, og som altså sidst var i kontakt med familien 11. april. Hos politiet frygter man, at drengen er kommet ud for en ulykke, og fra politiets side er håbet, at Casper opdager, at både familien og politiet savner ham.

Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jesper Brian Jensen, fortæller til Newsbreak.dk, at man hverken frygter, at Casper er i fare, eller at han skulle være forsvundet i nedtrykt sindstilstand. Men der ér noget galt.

Det sidste, man har hørt fra Casper, er fra 11. april. Derfra har hans telefon ikke været aktiv.

– Det er ikke normalt for ham, siger familen, fortæller Jesper Brian Jensen.

Giv et livstegn

Håbet er, at Casper opholder sig hos nogle bekendte, og at de, og han, ikke ved, at Casper faktisk er efterlyst. Hvor, han er, er uvist, da det som sådan kan være over hele landet. Politiet har fået en del henvendelser fra folk, der mener at have set Casper, men ingen af de henvendelser har ført til den forsvundne dreng.

– Vi har kigget flere steder og vi håber, at han dukker op. Bare han giver livstegn fra sig og siger, at han er ok, lyder det fra vagtchefen.

Det er opfordringen til Casper, hvis han ser, at han er efterlyst; giv lyd fra dig. Hvis han opholder sig hos nogle venner, og de ser, at han er efterlyst, er opfordringen at få ham til at give lyd fra sig, eller kontakte politiet på 114.

Det samme opfordres borgere, der mener at have set den unge mand, til at gøre; ring 114.

– Der må være nogen, der ved, hvor han er, siger Jesper Brian Jensen til Newsbreak.dk.

Casper har følgende signalement: 

– 165-170 centimeter høj
– Spinkel af bygning
– Sidst set iført langærmet t-shirt af mærket Hugo Boss, blå jeans af mærket Cargo og sorte Nike Air kondisko.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu