Eftersøgning efter fodboldspiller indstilles

22. januar 2019 20:01 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Politiet på øen Guernsey oplyser, at de har indstillet eftersøgningen efter fodboldspilleren Emiliano Salas fly indtil i morgen. De frygter, at de ikke ser ham og flyets øvrige passagerer i live.

Politiet og kystvagten på øen Guernsey, der ligger i Den Engelske Kanal, har efter 15 timers eftersøgning tirsdag indstillet jagten på det fly, der bar fodboldklubben Cardiffs nye rekordindkøb, angriberen Emiliano Sala.

På Twitter oplyser politiet, at enheder fra franske, engelske og kanaløernes egne myndigheder har ledt til vands og i luften efter det lille privatfly, der blandt havde angriberen om bord.

Planen er ifølge politiet at genoptage eftersøgningen, når solen står op onsdag morgen. Der er dog ikke de store forhåbninger om at finde hverken Sala eller andre fra flyet i live, oplyser politiet:

– Vi har ikke fundet nogen spor af dem, der var om bord. Hvis de landede på vandet, så er chancerne på det her tidspunkt, desværre, ikke gode, skriver Guernsey Police på Twitter.

Emiliano Sala blev lørdag præsenteret som Cardiffs nye rekordindkøb. Ifølge BBC har angriberen kostet klubben i omegnen af 15 millioner britiske pund.

– Det gør mig meget glad at være her, og jeg kan ikke vente med at starte min træning, møde mine nye holdkammerater og komme i gang med arbejdet, sagde Sala, da han lørdag blev præsenteret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu