ANNONCE

Eftersøgning i gang: Hund ramt af tog

2. november 2020 10:38 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

I forbindelse med en jagt blev hunden Leica påkørt af tog og stak af fra sin ejer.

Eftersøgning i gang: Hund ramt af tog
Hunden Leica blev ramt af et tog og stak efterfølgende af. Nu eftersøges den. Genrefoto: Scanpix

Mandag er en eftersøgning i fuld sving omkring jernbanesporet mellem Vebbestrup mod Arden og videre nordpå. De, der søger, leder efter hunden Leica. Den blev søndag eftermiddag påkørt af et tog og stak efterfølgende af.

Newsbreak.dk har mandag formiddag været i kontakt med ejeren Hans Jacobsen, der bekræfter, at eftersøgningen i skrivende stund pågår. Af samme grund har han heller ikke tid til at uddybe den voldsomme hændelse.

– Vi går herude nu, siger han kort. Efterlysningen af Leica, der er en ruhåret hønsehund, blev oprindelig delt på Facebook, hvor flere blev bedt om at holde udkig efter hunden, der blev ramt af toget i forbindelse med en jagt.

Det sidste spor

Lokalmediet Nordjyske har også omtalt sagen, og her siger Jacobsen, at det faktisk lykkedes at finde hunden efter påkørslen. Det er to Banedanmark-ansatte og ejerens søn, der finder frem til den tydeligt sårede Leica.

– Men cirka 200 meter før de kommer hen til den, rejser den sig og løber afsted. De kunne godt se, der var sket noget. Men ikke hvad, fortæller Hans Jacobsen til Nordjyske.dk.

Det sidste spor efter Leica er søndag aften ved 19-tiden. En mand har set den på Skovvej i Arden, men trods flere tiltag – blandt andet med sporhund og varmesøgende drone – er det mandag formiddag endnu ikke lykkedes at finde Leica.

Nu håber familien, at mandagens dagslys kan gøre det lettere at finde den savnede hund. På grund af vejrforholdene er det dog ikke muligt at flyve med drone. Hvis du ser Leica et sted i området, tager Hans Jacobsen imod alle tips med kyshånd.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu