ANNONCE

Eftersøgning: Politiet søger vidner fra strand

14. april 2021 13:42 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En mand er forsvundet

Eftersøgning: Politiet søger vidner fra strand
Sådan ser den efterlyste ud. Foto: Politiet.

Var du på Jerup Strand den 8. april om eftermiddagen, specifikt mellem klokken 15.00 og 17.00? I så fald kan det være, du har oplysninger, der kan hjælpe Nordjyllands Politi med at lokalisere en forsvundet mand.

Manden hedder Kem Dan Jensen, og han er sidst med sikkerhed set den 8. april omkring klokken 13.30. Ifølge politiet var han formentlig iført en grøn morgenkåbe, brun hættetrøje og strømper, da han forsvandt.

Nu peger politiets efterforskning i retning af, at manden har været på stranden i tidsrummet mellem 15.00 og 17.00, og politiet prøver nu at få kontakt til alle, der har været på stranden i det tidsrum.

Høj mand i sort bil

Politiet leder blandt andet efter en mand, 30 til 40 år gammel, godt to meter høj og kørende i en sort bil, der var på stranden, og som muligvis kan hjælpe politiet.

– Denne mand kan have set noget, der gør ham til et vigtigt vidne i sagen, så jeg vil gerne opfordre denne mand til straks at ringe til os på 114, siger fungerende politikommissær Morten Axelsen, fra Nordjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Politiet understreger, at det ikke kun er dette specifikke vidne, man gerne vil i kontakt med. Alle, der var på stranden, kan potentielt set hjælpe politiet.

– Derfor vil jeg gerne opfordre til, at man også ringer 114 til os, hvis man været i området, siger Morten Axelsen i pressemeddelelsen.

– Ring hellere til os en gang for meget end en for lidt,” pointerer politikommissæren, siger politikommissæren.

Familien er bekymret

Politiet har tidligere oplyst, at Kem Dan Jensens familie er meget bekymrede for ham.

Det er uvist, hvor Kem kan tænkes at have søgt hen, men hos politiet arbejder man blandt andet med den teori, at han har søgt nordpå, mod et sommerhusområde ved navn Napstjert. Måske er han søgt videre mod nord derfra, mod Aalbæk.

Politiet opfordrer derfor borgere i et større område end Jerup til, at de kigger efter i deres fritidshuse, sommerhuse, skure, udhuse og lignende for at se, om Kem Dan Jensen befinder sig der.

Der er udsendt følgende signalement af den efterlyste mand: 

Fakta

Beskrivelse af den eftersøgte

– Mand
– 43 år
– Almindelig af bygning
– Med kort mørkt hår
– Går foroverbøjet
– Formentlig iført grøn morgenkåbe, brun hættetrøje og strømper

Kilde: Nordjyllands Politi.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu