ANNONCE

Egaa Gymnasium: Bevæget mindehøjtidelighed for Lauge Jon Eilrich

20. februar 2012 06:30 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Egaa Gymnasium: Bevæget mindehøjtidelighed for Lauge Jon Eilrich
Billede mangler

Følelserne sad helt uden på tøjet på flere af de elever, som søndag eftermiddag deltog i mindehøjtideligheden på Egaa Gymnasium for den 19-årige 3.g’er Lauge Jon Eilrich, der torsdag morgen døde af sine kvæstelser efter et fald på 15 meter fra en altan på skisportsstedet Risoul i de franske alper.
 
Mindehøjtideligheden, der var lukket for pressen, gav elever og pårørende mulighed for at mindes den 19-årige elev samt få flere informationer om forløbet.
 
”Der var meget stille. Vi sad bare med vores egne tanker. Det er forfærdeligt, det der er sket, og jeg ved, at min søster er meget påvirket af det, fortæller Anne Nielsen, som var kommet for at hente og støtte sin søster, der har været med på skiferien til bt.dk.
 Læs også: 19-årig dansk gymnasieelev fra Egaa død på skiferie i Risoul i Frankrig
 
Umiddelbart efter den bevægede højtidelighed samledes flere af eleverne på trappen foran gymnasiet. Her voksede bunken af blomster sig større og større.
 
Lauge Jon Eilrich var sammen med 168 andre elever fra Egå Gymnasium på skiferie på skisportsstedet, Risoul, i de franske alper.
 
Natten mellem onsdag og torsdag blev Lauge Jon Eilrich af en guide fra Danski fundet foran et hotel. Han var trods sin omtumlethed i stand til selv at gå ind i den ambulance, der blev tilkaldt.
 
Han fortalte guiden, at han var faldet ned fra en altan på femte sal.
Cirka fire timer senere, blev Lauge Jon Eilrich erklæret død på sygehuset.
 
I dag, mandag, vil der også være en mindehøjtidelighed på Egaa Gymnasium for alle skolens elever og medarbejdere, som netop er vendt tilbage fra vinterferien. 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu