Eggert kold over sin topscorer-titel

27. januar 2013 10:54 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Eggert kold over sin topscorer-titel
Billede mangler

Anders Eggert er snublende tæt på at blive VMs topscorer. Den titel fylder dog intet hos fløjen, som kun har fokus på VM-guld

 

Han har indtil videre banket bolden i kassen hele 52 gange ved dette VM. Og den målfrekvens har så godt som sikret Anders Eggert titlen som VM-topscorer inden dagens finale mod Spanien.

Den finurlige fløjspiller med den sublime teknik topper listen foran store stjerner som Siarhei Rutenka og Kiril Lazarov.

Men vi skal længere ned på listen for at finde spillere, der kan true Eggerts topscoretitel, da de fleste fra den øverste del spiller for nationer, som er slået ud af VM.

Næste mand på listen, der stadig skal i kamp ved VM, er danske Hans Lindberg, som med 35 scoringer halter 17 mål efter. Derfor er det vist bare at ønske tillykke til Anders Eggert, som stadig har søndagens finale til banke måltotalen højere op.

Eggert selv er dog ikke helt opdateret, da sporten.dk forklarer, at han praktisk talt er sikker på at blive topscorer.

Men forelagt tallene kan venstrefløjen dog godt se, at det er svært at undgå.

– Jeg vidste faktisk ikke, hvordan det ser ud. Men tak skal du have. Det kan jeg da godt se. Det kommer nok ikke til at ske, at der er nogle, der laver 30 i finalen, griner Eggert, der vanen tro er i højt humør, selvom det blev til forsvindende lidt søvn efter semifinalen mod Kroatien.

Landsholdets målmaskine understreger dog, at topscorertitlen ikke er noget, han prioriterer højt.

– Det er ikke noget, jeg tænker over. Hvis det kommer, så er det da fint. Men altså Mikkel løb med den til VM i Sverige, og det er ikke noget, vi hverken nogensinde har hørt om, eller hørt ham gå og prale af. Det er jo ikke nogen rigtig titel, siger Eggert og fortsætter:

– Men selvfølgelig er det sjovt. Men jeg tror, det er mere sjovt om 10 år. Så kan man sidde og sige nå ja, der var der, jeg fik lavet en masse mål. Men lige nu – med en finale i vente – er det så uvæsentligt, som noget kan være. Det er jeg nødt til at sige, siger fløjspilleren, som i stedet har alt sit fokus på finalen mod Spanien, hvor Eggert spår gode danske chancer.

– Jeg synes, vi har spillet bedre, end Spanien har. Hvis vi spiller op til vores bedste, så er jeg sikker på, at vi vinder. Det er jeg faktisk slet ikke i tvivl om, lyder det optimistisk fra Anders Eggert.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu