Død efter leversvigt

Den tidligere Third Eye Blind bassist Jason Slater er død på et hospital på Maui, Hawai.

Onsdag den 9. december afgik den amerikanske musiker Jason Slater ved døden efter leversvigt. Han blev blot 49 år. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Den amerikanske rockmusiker, sangskriver og pladeproducent Jason Slater døde onsdag den 9. december efter leversvigt på et hospital på Maui, Hawai. Det skriver blandt andet TMZ, der har fået den triste meddelelse bekræftet af afdødes datter.

Hun fortæller, at hendes far havde holdt det hemmeligt, han var syg, og at hun først fandt ud af det, da hun i sidste måned blev gjort opmærksom på, han var blevet indlagt.

Jason Slater var tidligere bassist og vokalist i det amerikanske succes rock-band Third Eye Blind, han var selv med til at stifte i 1990′ erne i San Francisco. Han forlod dog bandet i 1996 inden det for alvor slog igennem.

Han har angiveligt ikke for alvor været i kontakt med de øvrige bandmedlemmer siden, men det har dog ikke forhindret en Third Eye Blind repræsentant i at kommentere på dødsfaldet.

“Når et levende aktiv for musikscenen går bort alt for tidligt, er det altid en trist tid,” lyder det blandt andet fra bandet.

Efter sin tid i Third Eye Blind fortsatte Jason Slater som bassist, sangskriver og producent for bands som Snake River Conspiracy, Microdot og Revenge of the Triads, ligesom han tog del i rap-rockprojektet Brougham.

Jason Slater blev blot 49 år.

Powered by Labrador CMS