Eks og datter: Johnny Depp er uskyldig

31. maj 2016 11:58 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk

Både Vanessa Paradis, som Johnny Depp levede med i 14 år, og parrets datter, Lily-Rose Depp tager stjernen i forsvar i sagen mod Amber Heard.

Skandaløst. Sådan lyder det i et åbent brev fra Vanessa Paradis – som levede sammen med Johnny Depp i 14 år, om sagen, hvor Depps kone, Amber Heard, anklager ham for at have slået hende med en Iphone. Heard har bedt om en skilsmisse, og hun har anklaget ham for hustruvold samt fået et polititilhold mod ham.

Men både Depps datter og tidligere kæreste er helt uforstående over for de anklager.

– Johnny Depp er far til mine to børn, han er en følsom, kærlig og elsket person, og jeg mener med hele mit hjerte, at disse nylige anklager er skandaløse. I alle de år, jeg har kendt Johnny, har han aldrig været fysisk voldelig mod mig, og dette ligner slet ikke den mand, jeg levede med i 14 vidunderlige år, skriver Paradis i et åbent brev, som TMZ er i besiddelse af.

Det stemmer helt overens med det, Depps første kone, Lori Anne Allison, fortæller. Hun var gift med Johnny Depp fra 1983 til 1985, og hun fortæller ifølge TMZ til venner, at hun ikke tror på Amber Heards påstand om, at Depp skulle have været voldelig flere gange i løbet af deres korte ægteskab. Han skulle ikke engang have hævet stemmen over for Lori, og hun og Johnny er stadig venner – de talte sidst sammen, da Depps mor døde i sidste uge.

Lily-Rose forsvarer sin far på Instagram

Johnny Depps datter, Lily-Rose Depp, forsvarer også sin far. Hun har på Instagram skrevet:

– Min far er den sødeste, mest kærlige person, jeg kender, han har været en vidunderlig far for mig og min lillebror, og alle, der kender ham, vil sige det samme.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu