Eksministre giver regeringen verbal lussing

30. marts 2012 09:25 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Eksministre giver regeringen verbal lussing
Billede mangler

Retningsløse, dumdristige og unødigt opskræmmende – sådan lyder kritikken af Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen og Socialminister Karen Hækkerup, i dagens kronik i Berlingske.
Det er de tre tidligere venstre-ministre, Lykke Friis, Peter Christiansen og Søren Pind, der langer gevaldigt ud efter de to socialdemokratiske ministre. De beskyldes for at gøre danskerne bange og utrygge med deres blafrende politiske budskaber.
“Tusinder af danskere skal ikke vågne hver dag til overraskende overskrifter om, at i dag er det deres tur til at miste noget – hvis der vel at mærke kun er tale om strøtanker,” lyder det i kronikken, der bliver bragt i Berlingske i dag.
Det er især den uklare politiske linje, der vækker harme hos de tidligere ministre. De kritiserer regeringen for at splitte mere end at samle.
“Den ene dag ligger regeringen i sin retorik til højre for Liberal Alliance, den næste dag er alt trukket tilbage, den tredje kommer der en god løsning i morgen, den fjerde kommer der nye holdning,” skriver de.
Under kronikkens overskrift ‘Vi voksne kan også være bange’ ruller de tre ministre kritikken ud, ikke bare mod Karen Hækkerup og Mette Frederiksen, men mod hele regeringen.
“Er regeringen er stor debatklub, hvor man sidder i rundkreds, lader den sjove pibe gå rundt, og når man så griner allermest, så lader flasken dreje rundt for at se, hvilken gruppe den peger på til dagens udspil,” skriver de tre eksministre.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu