Ekspert: Agger er tankevækkende svag

12. februar 2013 13:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ekspert: Agger er tankevækkende svag
Billede mangler

Vi er vant til at bruge de helt store superlativer, når snakken falder på landsholdsanfører Daniel Agger. Men denne vinter er det andre ord, der trænger sig på, når man skal beskrive Liverpool-spillerens præstationer. 

 

Igennem januar og februar måned har Agger vist store svaghedstegn i det defensive spil. Især i Liverpool, men også i sidste uges landskamp mod Makedonien.

Mandag aften blamerede den normalt så sikre centerforsvarer sig igen, da han hjemme på Anfield kostede to mål i Liverpools uventede 0-2-nederlag til West Bromwich.

 – Jeg er enig med de fleste af jer. Min præstation de sidste 10 minutter af gårsdagens kamp, var ganske enkelt ikke godt nok, skriver Agger selv på Twitter tirsdag eftermiddag. 

Også hos andre end hovedpersonen selv, vækker præstationerne bekymring. 

 – Agger har været skadesfri længe, og han har spillet næsten hele sæsonen. Set i det lys, er det den mest tankevækkende formnedgang, jeg har set hos ham, siden han kom til Liverpool, siger Mikkel Bischoff, der er fodboldekspert på 6’eren, til sporten.dk. 

– Han har lavet en masse fejl på det seneste, og blandt andet har han set skidt ud på hjørnespark. Det gjorde han også mandag aften mod West Bromwich, fortsætter Bischoff. 

Premier League-eksperten ser tydelige svaghedstegn hos Liverpools danske forsvarschef. Svaghedstegn der efter alt at dømme bunder i et dårligt fungerende defensivt samarbejde, men især i manglende selvtillid. 

– Jeg tror, det har noget at gøre med selvtillid. Hele midterforsvaret er faldet i niveau, og især Skrtel har spillet skidt. Men når det gælder Agger, tror jeg, selvtilliden er den største faktor. Det er her forklaringen ligger på, hvorfor det har set så sløjt ud på det seneste, forklarer Mikkel Bischoff. 

Den tidligere midterforsvarer i både Brøndby og engelsk fodbold er dog sikker på, Daniel Agger nok skal finde formen igen inden længe

– Jeg tror nok, han skal samle sig selv op igen. Det kræver bare et par kampe, hvor tingene lykkes. Det er det, der skal til. Agger skal ‘back to basics’, og det skal nok ske snart, lyder de trøstende, afsluttende ord fra Mikkel Bischoff.

Så sent som i oktober måned forlængede Daniel Agger sin kontrakt med Liverpool. Den løber nu til sommeren 2016.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu