Ekspert kritiserer DHF i Wilbek-sag

28. januar 2013 14:19 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ekspert kritiserer DHF i Wilbek-sag
Billede mangler

Håndteringen af Ulrik Wilbeks udebliven fra pressemøde møder kritik fra kommunikationsdirektør

 

Pressemødet efter VM-finalen var nemlig uden Ulrik Wilbek, og det fik den spanske landstræner, Valero Rivera, til at kalde Wilbeks forsvinden for uværdigt. De hårde ord buldrede og bragede i danske medier søndag aften og mandag formiddag, fordi Valero åbenbart ikke blev informeret om, at udeblivelsen skyldtes sygdom.

DHF’s håndtering af sagen møder kritik fra direktør i kommunikationsfirmaet Mannov, Reinholdt Schultz.   

– Kommunikationsmæssigt skulle man inden pressemødet have taget fat i den spanske landstræner og sagt, at han ikke er der, fordi han har fået det dårligt. Så havde Ulrik Wilbek ikke været et tema, siger Reinholdt Schultz. Han mener, at der ikke nogen grund til at tro andet, end at Ulrik Wilbek rent faktisk blev syg kort efter kampen.

– Jeg har ikke fantasi til at tro, at det ikke er sandheden, at han er blevet syg. At være syg dækker jo over mange ting. Han kan jo have fået et ildebefindende, tilføjer Schultz.

– Wilbek er en af håndboldverdenens bedste kommunikatører og har om nogen forstået at være aktør og have pressen rundt om sig. Både Ulrik Wilbek og hans dygtige folk omkring ham ved, at hvis ikke det er tilfældet, at han var syg, så vil det komme frem, og så vil det være skadeligt for ham selv og håndbolden.

– Folk, der har medier at gøre, ved, at sandheden altid kommer frem. Så man skal sige sandheden, tilføjer Reinholdt Schultz.

Kommunikationsdirektøren bruger et interview med TV2 efter kampen til at illustrere, at Ulrik Wilbek ikke helt var sig selv.

For allerede ved det andet spørgsmål forlod landstræneren reporteren midt i snakken.

– Man skal ikke have set meget håndbold for at vide, at Ulrik Wilbek lever sig meget ind i kampene. Han gik midt i et interview, og det må man tage, som at han ikke havde det godt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu