Ekspert: Uværdigt, Piotr!

14. februar 2013 18:55 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ekspert: Uværdigt, Piotr!
Billede mangler

Caroline Wozniacki er efter sejr på 7-6, 6-3 over Mona Barthel klar til kvartfinalen ved WTA-turneringen Qatar Total Open i Doha.

Men når man kigger tilbage på kampen, er det ikke hendes præstation, men faderen Piotr Wozniackis opførsel, der vil blive husket.

– Det er meget lang tid siden, at en forældre til en toptennisspiller har opført sig tilsvarende elendigt, siger den tidligere danske landsholdsspiller, Peter Bastiansen, og tilføjer:

– Man skal vel 10-15 år tilbage i tiden. Dengang hvor Jelena Dokic’ far teede sig i Wimbledon og blev bortvist.

Situationen, Peter Bastiansen taler om, skete midt i andet sæt, hvor Caroline Wozniacki i egen serv ved stillingen 3-1 mente sig bortdømt af kampens norske dommer, Julie Kjendlie.

Caroline Wozniacki diskuterede længe, og undervejs i den højrøstede dialog begyndte Piotr Wozniacki at blande sig.

– Det var uværdigt. Tænk hvis alle forældre, når deres børn spiller, ser sig rasende på dommeren, rejser sig, og begynder at råbe. Jeg forstår godt, at turneringens supervisor bad ham om at tie. Men det er uforståeligt, at han ikke blev bortvist, siger Peter Bastiansen.

Da Piotr Wozniacki, som BNB forgæves har forsøgt at få en kommentar fra, fik lov til at se kampen færdig, vil han efter alt at dømme også få adgang til ’players box, når Caroline Wozniacki i fredagens kvartfinale udfordrer verdensranglistens nummer fire Agnieszka Radwanska.

– Caroline fører den indbyrdes statistik (5-3, red.). Men hun skal spille bedre, end hun gjorde mod Barthel, hvis hun skal vinde og dermed avancere til semifinalen, mener Peter Bastiansen, Men betingelserne for at brillere mod Mona Barthels var i Qatar torsdag heller ikke optimale. Der blæste en så strid vind, at de to spillere undervejs i den syv kvarter lange og ikke specielt velspillede kamp blev noteret for ikke færre end 10 dobbeltfejl – hvoraf danskeren lavede de seks.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu