ANNONCE

Eksplosion sprænger flere biler i smadder

19. april 2019 20:03 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

En eksplosion i Greve natten til fredag har kostet strængte bilruder og dæk.

En eksplosion i Greve. Det lyder næsten som titlen på den halvdårlig krimi. Ikke desto mindre var det det, der skete på en parkeringsplads natten til fredag.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Flere parkerede biler fik knust ruder og punkteret dækkene efter en sprængning i nat på en p-plads i boligområdet Gersagerparken i Greve.

Det tyder ifølge politiet på, at en håndgranat forårsagede den voldsomme sprængning.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog natten til fredag klokken 04.19 en anmeldelse om, at nogle biler havde fået ødelagt ruderne og punkteret dækkene.

Politiet undersøgte i nat området for spor og foretog i formiddags fornyet undersøgelse i området.

Eksplosion i Greve

Det viste sig, at op imod seks biler havde fået ødelagt ruder og bildæk som følge af en sprængning, der efter oplysninger fra omkringboende formentlig var sket omkring cirka klokken 02.00, hvor et højt brag havde lydt.

Midt- og Vestsjællands Politi fik assistance fra Rigspolitiets kriminalteknikere, forsvarets ammunitionsrydningstjeneste og sprængstofhunde.

Resultaterne af de foreløbige undersøgelser peger på, at der var tale om en håndgranat. Der skete alene materiel skade ved sprængningen.

Det er Midt- og Vestsjællands Politis umiddelbare opfattelse, at der er tale om et internt opgør mellem personer i det kriminelle miljø.

Den eksplosion i Greve var ikke den eneste årsag til, at politiet havde en travl torsdag dag, aften og nat.

Der var flere politiaktioner på Sjælland. Dem kan du læse om HER.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu