Eldrup overhørte advarsler sidste år

15. marts 2012 07:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Eldrup overhørte advarsler sidste år
Billede mangler

Den nu fyrede direktør for energikoncernen Dong Energy, Anders Eldrup, blev allerede sidste år frarådet at give udvalgte medarbejdere meget fordelagtige vilkår i ansættelsen.
Advarslen kom fra en af hans ledende ansatte, men Anders Eldrup fortsatte med at forbedre fire medarbejderes lønninger og fratrædelsesvilkår i en sådan grad, at han i mandags blev fyret på gråt papir af en enig bestyrelse, skriver Politiken.
“Organisationen har forsøgt at gøre Eldrup opmærksom på problemet. Men de kunne ikke råbe ham op,” siger en unavngiven kilde til Politiken.
“Der var ingenting at gøre, selv om advarslen vel at mærke ikke kom fra kontorassistent Jensen,” siger kilden og understreger, at der var tale om en højtstående medarbejder.
“De har ikke kunnet trænge igennem. Og hvis man sidder centralt i Dong og ikke kan trænge igennem til direktøren om vanvittige uregelmæssigheder, så går man til sidst videre til bestyrelsen,” siger den unavngivne kilde.
På et pressemøde onsdag eftermiddag fremlagde bestyrelsesformand Fritz Schur bestyrelsens overvejelser i forhold til fyringen af Anders Eldrup. Her understregede Fritz Schur blandt andet, at han først hørte om de abnorme lønaftaler for en uge siden.
Kilde: Politiken

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu