Elefanter gik amok efter badeshow

11. juli 2015 17:16 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Elefanter gik amok efter badeshow
Cirkus Arenas tre elefanter fik deres årlige bad ved stranden i Karrebæksminde. Tre kåde tøser, der gerne ville vise, atd et var dem, der bestemte. Tilskuerne havde også en opfattelse af, at de bestemte, og den slags modsætninger, kan let give alvorlige og kritiske situationer, når elefanterne skal væk fra stranden og over til Cirkus Arenas telt. Foto: John Carlsson/Scanpix

Tre cirkuselefanter kom ud af kontrol under deres traditionsrige badedag. En bil blev smadret.

Hvert år lader Cirkus Arena sine elefanter få et dyp i havvandet, så de kan køle sig i sommervarmen. Men da det lørdag var tid til det årlige bad i strandkanten, blev det mere dramatisk end forventet. Det skriver bt.dk.

Flere hundrede mennesker var mødt op ved Karrebaksminde Strand på Sydsjælland for at se badeturen, da tre hunelefanter pludselig satte i løb. De løb fra stranden mod Cirkus Arenas telt og knækkede på deres vej store grene og flyttede en parkeret bil.

Cirkusfolk flygtede

Ifølge et øjenvidne flygtede cirkusmedarbejderne, der holdt elefanterne, da de begyndte at gå amok på bilen. Det fortæller øjenvidnet Mickel Nielsen til TV 2.

Bilen, der lørdag oplevede mere end almindelig vægt på sig, var en sort Skoda. Den stod ifølge Thea Ødbehr, presseansvarlig hos Cirkus Arena, i vejen for elefanterne, og dét var grunden til, at badeturen tog en uventet drejning.

»Den har skubbet en bil af vejen, men det er kun Skodaen, der har lidt overlast. Men ejeren tager det stille og roligt, og vi dækker selvfølgelig omkostningerne,« siger Thea Ødbehr til TV 2.

Hun beskriver episoden som en uforudset hændelse og forsikrer, at sikkerhedsprocedurerne blev overholdt.

Se video nedenunder…

 

Karrebæksminde Danmark today. To bad for the Skoda owner

Posted by Oddmar Nygård on 11. juli 2015

BNB

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu