Elev anholdt: Truede med skoleskyderi

27. september 2018 11:50 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Syd- og Sønderjyllands Politi har torsdag formiddag anholdt en 20-årig elev fra EUC Syd i Aabenraa fork trusler om skoleskyderi.

Elev anholdt: Truede med skoleskyderi
En elev på EUC Syd i Aabenraa er blevet anholdt for trusler om skoleskyderi. : Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

En 20-årig elev på Erhvervsskolen EUC Syd i Aabenraa er torsdag formiddag anholdt. Han er sigtet for trusler, det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politikredsen oplyser, at anholdelsen foregik uden dramatik, og politiet er nu i gang med at efterforske hændelsen. Skolen har ikke været evakueret.

Politiet reagerede på en anmeldelse fra skolen.

– Der er sket det, at en elev her til morgen har truet med at skyde navngivne personer på skolen, og derfor politianmelder vi straks sagen, siger Finn Karlsen, der er direktør for EUC Syd, til Newsbreak.dk.

Han fortæller, at skolen tager hændelsen meget alvorligt.

– Det er selvfølgelig en traumatisk hændelse for både elever og ansatte, og derfor reagerer vi selvfølgelig altid kraftigt på denne slags hændelser, siger han.

Finn Karlsen oplyser, at at alle elever og ansatte bliver informeret om hændelsen, og skolen vil tilbyde hjælp, hvis der er nogen personer, der har behov for det. Derudover fortsætter undervisningen som planmæssigt.

Truslerne blev ifølge Finn Karlsen ytret i et undervisningslokale, og de var rettet mod en ledende medarbejder.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu