Elever bag sexvideo på Gammel Hellerup Gymnasium sigtets af politiet

30. juni 2012 07:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Elever bag sexvideo på Gammel Hellerup Gymnasium sigtets af politiet
Billede mangler

To 3.g’ere på Gammel Hellerup Gymnasium sigtes for at have vist sexvideo på storskærm i maj – udelukket fra translokation.
 
Da mellem 400 og 500 elever og lærere i maj var samlet til morgensamling på Gammel Hellerup Gymnasium blev flere noget overraskede, da en sexfilm med to af de mandlige elever pludselig blev blæst op på storskærmen. I filmen havde de to mandlige elever sex med flere indtil videre ukendte kvindelige partnere.
 
Det får nu Nordsjællands Politi til at rejse sigtelse mod to 3.g’ere for at have vist filmen. Hvad de bliver sigtet for, vil politiet først fortælle de unge studenter.
 
– Hvad de bliver sigtet for, skal de først selv have at vide. De skal have præsenteret de kolde facts, og så skal vi have vurderet ansvarsfordelingen for at kaste sådan noget op på en storskærm. Vi vurderer, at de har stået for enden af fødekæden og nu skal stilles til regnskab for det, siger Mogens Steen Mogensen, politikommissær ved Nordsjællands Politi, og leder af den lokale efterforskning af sexvideosagen ved lokalpolitiet i Gentofte, til ekstrabladet.dk.
 
De to elever har den kendte forsvarsadvokat Henrik Stagetorn til at forsvare sig.
– De nægter sig skyldige, siger Henrik Stagetorn til ekstrabladet.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu