Elever mistænkt for at servere mad med tis i

22. maj 2019 13:19 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Der skulle være tale om flere folkeskoleelever.

Elever mistænkt for at servere mad med tis i
Det er uvist, hvad der faktisk var i pandekagerne, foruden de klassiske elementer. Foto: Scanpix.

Pandekager med tis og sæd har åbenbart været på menuen, uden at de spisende anede noget om det, på en folkeskole i Powell, Ohio i USA. Det skriver CBS News.

De spisende var lærere på skolen Hyatts Middle School i forbindelse med undervisning i verdensmad. Der blev afholdt konkurrence mellem eleverne, der er mellem 11 og 13 år gamle, og i konkurrencen var lærerne dommere over, hvem der lavede den bedste mad.

Nogle af eleverne serverede pandekager for dommerne, og CBS News skriver, at der i de pandekager altså var andre ting end mel, mælk og æg, faktisk tis og måske endda sæd.

CBS News skriver, at det lokale politi er i besiddelse af en video, der beviser, at der kom kropsvæsker i pandekagerne, og sagen er da også anmeldt til politiet, fra skolens side.

Hvad er der sket?

Det er dog ikke sikkert, at der er sket noget fordækt. Det siger Brad Koffel, der er advokat for et af de børn, der er mistænkt i sagen.

– Det kunne være en spøg, der ser værre ud, end det er, på videoen. Vi ved ikke, om der er kommet tis eller sæd i nogens mad. Jeg ved ikke, hvordan skolen kunne vide det, siger Brad Koffel, ifølge CBS News.

Skolen har ikke kommenteret på hændelsen, men skoledistriktet har udsendt en pressemeddelelse, hvor man kan læse, at elevernes og lærernes sikkerhed på skolen bliver højt prioriteret, og at episoden bliver efterforskes af distriktsledelsen og af politiet.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu