Elever så lærerindens bare bryster og blev suspenderet

19. oktober 2012 07:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Elever så lærerindens bare bryster og blev suspenderet
Billede mangler

Fire 13-årige drenge Highland Middle School i Anderson, Indiana, USA, så deres lærerindes bare byster på iPad – det fik alvorlige konsekvenser.
 
De fire drenge sad og legede med en af skolens iPad, da billedet af deres lærerindes bare bryster pludselig dukkede op på skærmen.
 
Lærerinden var i færd med at synkronisere sin egen private iPhone, med den iPad som skolen havde udleveret til eleverne.
 
Lærerindens nøgne krop fra halsen og nedefter var altså slet ikke ment for drengenes øjne,
 
Det blev en noget dyr straf for de fire drenge, der helt uden skyld var kommet til at se deres lærer, som gud har skabt hende. Lærerinden straffede drengene for at have kigget på billederne. Én fik en advarsel, to blev suspenderet og den fjerde blev bortvist fra skolen.
 
– Billedet af vores topløse lærer dukkede op. Det er ikke vores skyld, at hun havde det foto der. Vi kunne ikke gøre noget for ikke at kigge, siger den 13-årige elev Joshua Troutt, ifølge The Sun til en lokal tv-station.
 
Skolen har efterfølgende oplyst, at de har grebet ind over for læreren, men vil ikke kommentere foranstaltningerne. Hun er dog stadig en del af skolens personale.
 
Ifølge ledelsen havde eleverne brudt skolens it-politik, men de vil ikke præcisere hvordan.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu