Elkjærs dom: De går videre til semifinalerne

15. marts 2013 16:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Elkjærs dom: De går videre til semifinalerne
Billede mangler

Málaga – Borussia Dortmund- Her er Dortmund favoritter. Jeg synes, de spiller godt i øjeblikket, og jeg så også Málaga, og jeg synes, at de var heldige at gå videre mod Porto. Og så har Dortmund så meget mere fart og fysik, så den ligger til Dortmund.

Real Madrid – Galatasaray- Ikke overraskende er Real Madrid min favorit. De har bare bedre spillere. Jeg tror, alle var meget positivt overraskede over Galatasaray, men om det holder mod Real Madrid, det tvivler jeg på.

Paris Saint-Germain – FC Barcelona – Jeg vil sige, at hvis Barcelona kan spille, som de gjorde i den anden kamp mod Milan, så er der slet ikke nogen problemer. Men det er ikke altid, at de kan klare sig med en god hjemmekamp. Og de spillede i den grad rigtigt dårligt mod Milan på udebane. Det er en kæmpe fordel for Barcelona, at de spiller ude i den første kamp.

FC Bayern München – Juventus – Det er den svære kamp, for begge hold er rigtig gode. Men jeg tror også, at alle var lidt rystede over, at Bayern kunne spille så dårligt på hjemmebane. Hvis de gør det mod Juventus, så kommer de ikke videre. Der skal de spille to gode kampe, for Juventus er svære at slå. Jeg synes, det er den helt store kamp i den her runde.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu