Eller lagt på is af træneren

24. januar 2013 14:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Eller lagt på is af træneren
Billede mangler

Lars Eller må med stor sandsynlighed atter se til fra tilskuerpladserne, når Montreal Canadiens natten til fredag møder Washington Capitals på udebane.

 

Det stod klart efter onsdagens træning, hvor både danskeren og hans træner, Michel Therrien, mødte pressen.

– Ingen af spillerne, der var med, fortjener at blive sat af, sagde Montreal-træneren på pressemødet.

Da han blev spurgt om Lars Eller, var hans kommentar følgende:

– Selvfølgelig får han en chance igen, men jeg ved ikke hvornår. Jeg kan ikke love ham noget, men når chancen kommer, skal han spille på det niveau, som vi forventer af ham, og som han forventer af sig selv.

Lars Eller kunne tirsdag se kæden, som han var en del af i sæsonens første kamp, score en enkelt gang i Montreals 4-1-sejr over Florida Panthers. Det var rookie Alex Galchenyuk, der scorede sit første mål i NHL.

Efter onsdagens træning blev Eller spurgt ind til sin egen situation, og hvordan han havde det med trænerens beslutning.

– Om jeg er enig… Vil jeg gerne spille? Ja, jeg vil gerne være med på banen. Jeg synes, at alle spillere, der ikke er i opstillingen, skal brænde efter at være i opstillingen og gøre alt, hvad de kan for at komme tilbage, og det gør jeg også, sagde Lars Eller og fortsatte:

– Jeg ved, hvad jeg skal gøre. Han sagde, jeg skal spille med flere følelser og mere vilje og mere hjerte, og det er det, jeg vil prøve at gøre til træning og til kamp, når jeg får chancen igen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu