Elsker du Corgier? Her er det mest nuttede mesterskab

28. maj 2019 22:53 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

For bare andet år i træk løb det nationale Corgi mesterskab af stablen med flere end hundrede deltagende.

Det er måske ikke lige et mesterskab på højde med VM i fodbold, men det nationale Corgi mesterskab kan altså en ting eller to.

Det er blot anden gang i historien, at der afholdes mesterskab i Corgi løb, skriver Manila Bulletin.

100 nuttede deltagere

Mere end hundrede Corgier deltog i løbet, som blev afholdt i Santa Anita Park i Californien søndag. Og foreningen bag kunne da også melde udsolgt for pladser i løbet.

Det blev kæmpet med alt, hvad deres små kroppe kan klare, og til sidst kunne Corgien Emmet hædres som mesterskabets hurtigste Corgi.

Løbet afholdes af foreningen So Cal Corgi Nation, som er en grupper Corgi entusiaster. Foreningen blev stiftet sidste år.

Corgier over alt

Det var naturligvis også tilladt at sætte snor på sin Corgi og deltage i løbet som tilskuer. Og det var der også mange amerikanere, der gjorde. Ifølge So Cal Corgi Nations hjemmeside var VIP-billetterne til arrangementet udsolgt.

Overskuddet fra mesterskabet går udelukkende til Queen’s Best Stumpy Dog Rescue, hvis mission er at redde Corgier fra internater med høje rater for aflivning.

Foruden mesterskabet, står foreningen også for en strand dag, hvor Corgier og deres ejere virkelig kan nyde strandlivet.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu