ANNONCE

Døde lørdag

21. december 2020 20:51 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

En af den britiske scenes sjoveste kvinder, Rosalind Knight, døde lørdag.

Døde lørdag
Rosalind Knight døde lørdag den 19. december. Hun blev 87 år.

En af Storbritanniens elskede skuespillere, Rosalind Knight, er gået bort. Hun døde ifølge sin nærmeste familie lørdag den 19. december. Det skriver blandt andet BBC.

Hendes karriere spændte fra optræden i biograffilm til både tv-produktioner samt teaterscenen og havde et forløb på mere end 70 år.

Hendes succes tog for alvor fart i 1950´erne hvor hun for eksempel medvirkede i ‘Carry On Teacher’ og ‘Carry On Nurse’.

Af øvrige store produktioner, hun opnåede at blive en del af kan nævnes ‘Blue Murder At St Trinian’s’ fra 1957 og ‘The Wildcats Of St. Trinian’s’ fra 1980.

Hun medvirkede også i den ikoniske BBC-sitcom ‘Gimme Gimme Gimme’, hvor hun spillede sammen med Kathy Burke og James Dreyfus og selv gav den som en pensioneret prostitueret.

Senest spillede hun karakteren ‘Horrible Grandma’ i Channel 4 komedie-showet ‘Friday Night Dinner’.

”Hun var kendt af så mange generationer for så mange forskellige roller og vil blive savnet lige så meget af børnene i dag, der skriger af grin over ‘Horrible Grandma’ fredag eftermiddag, som af vi, der er gamle nok at huske hende i de allerførste Carry On-film,” skriver familien i en erklæring.

Hendes døtre, teaterdirektør Marianne Elliott og skuespiller Susannah Elliott, siger desuden, at hun vil blive husket for sin enorme ånd, sin sans for det morsomme og for sin komplette individualitet.

Rosalind Knight blev 87 år gammel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu