Emil Lyng til Esbjerg

4. februar 2013 18:48 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Emil Lyng til Esbjerg
Billede mangler

Emil Lyng scorede det hurtigste mål nogensinde i Superligaens historie, da han efter ni sekunders spil nettede for FCN mod Esbjerg. Nu skal Emil Lyng i stedet score for Esbjerg.

 

Vestjyderne har efter en prøvetræning tegnet kontrakt med den 23-årige offensive Emil Lyng i halvandet år.

– Det er en meget spændende spiller, vi nu får tilført til truppen. Vi har fulgt ham tidligere og ville gerne have ham til Esbjerg, da han var et af landets største talenter. Nu har vi kunnet se ham an her i nogle uger, og vi tror på, at han kan komme tilbage på sit tidligere niveau. Emil Lyng er ikke hentet som en redningsmand for os her i foråret. Vi ser det mere som et langsigtet projekt og er klar til at give ham chancen, siger Esbjerg-træner Jess Thorup i en pressemeddelelse.

Emil Lyng begyndte senior-karrieren i AGF, men siden har han tørnet ud for OSC Lille i Frankrig, Zulte-Waregem i Belgien, Lausanne i Schweiz og altså FC Nordsjælland.

– Jeg er vidende om, at jeg formentlig ikke skal spille en hel kamp i forårspremieren den 4. marts, da jeg stadig skal bygge på formen og det taktiske, men jeg håber og tror på, at jeg kommer til at kunne hjælpe holdet i foråret

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu