ANNONCE

En flyvende start på tilværelsen

24. september 2020 16:14 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Lille pige kom til verden højt over skyerne ombord på passagerfly fra Kairo til London.

En flyvende start på tilværelsen
Den lille pige kom til verden i 10 kilometers højde over Tyskland ombord på et EgyptAir passagerfly. Foto: Scanpix/Kevin Cleynhens/ via Reuters

En lille pige fik torsdag den 17. september en bogstavelig talt flyvende start på tilværelsen. Hun kom til verden i 10 kilometers højde ombord på et EgyptAir passagerfly på vej fra Kairo til London.

Se det lille vidunder i et Instagram-opslag længere ned i artiklen.

Den lille piges mor fik veer mens flyet befandt sig i tysk luftrum og kaptajnen besluttede sig for at foretage en nødlanding i Flughafen München.

Men det nåede han ikke. For den lille, ny verdensborger ville det anderledes og fødslen gik i gang – med kabinepersonalet som jordemødre – og var vel overstået inden flyet satte hjulene på den tyske landingsbane. Det skriver blandt andet tyske Express, som også nævner, at mor og barn har det godt.

Den unge, nybagte mor, en 18-årig kvinde fra Yemen, havde planlagt at skulle føde sit barn i London, hvor faderen ventede på hende. Men så langt nåede hun altså ikke.

Ifølge Arab News har flyselskabet i øvrigt valgt at lykønske den lille pige på en helt særlig vis. Hun vil, så længe hun lever, kunne flyve kvit og frit med EgyptAir.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu