En million dopingambuler beslaglagt

19. marts 2012 12:24 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
En million dopingambuler beslaglagt
Billede mangler

Skat har gjort en stort dopingfund.
Myndighederne har i denne tid øget fokus på netop at afsløre illegal indførsel af dopingstoffer. Det resulterede fornylig i en doping-fangst af de helt store, da en container med næsten en million tomme ampul-, hætte- og cylinderglas blev afsløret i i Københavns Frihavn.
Skats formodning er, at folkene bag har haft gang i en omfattende illegalt dopinglaboratorium et sted i landet.
Et lille maskinværksted stod bag importen af de en million ampulglas, som nu er tilbageholdt, mens en efterforskning er sat i gang.
Fangsten kommer samme dag, som de borgerlige forlanger højere dopingstraffe.
Hvis Danmark skal undgå at blive et fristed for fitness-doping, skal strafferammen betydeligt op, lyder det nu fra Venstre og De Konservative, som vil have hævet den maksimale straf for dopingkriminalitet fra to til seks års fængsel, hvilket er det samme som i Sverige og Holland.
“Det betyder for det første, at politiet prioriterer indsatsen højere med hensyn til aflytning, med hensyn til ressourcer, og det, at man sætter strafferammen så højt, viser også, at det er en farlig form for kriminalitet,” siger Brian Mikkelsen til DR Nyheder.
Venstres idrætsordfører Martin Geertsen bakker op om den udmelding.
Ifølge Anti Doping Danmark risikere landet, som det ser ud nu, at blive en højborg for de ulovlige præstationsfremmende midler.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu