ANNONCE

Én passager fik fly til at vende om halvvejs

6. februar 2020 21:15 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Passageren blev anholdt, da flyet vendte tilbage til startstedet.

Én passager fik fly til at vende om halvvejs
Vitsen førte til, at flyet vendte om. Genrefoto.

Der er ting, du ikke skal joke med på en flyvetur. Det har længe været kendt, at man skal holde sig langt fra bombejokes, men nu viser det sig, at du heller ikke skal lade sig om, at du er ramt af coronavirus.

Læsere af denne artikel ville måske sige, at det er så meget logik for burhøns, at ingen i hele verden kunne finde på at gøre noget så dumt. De læsere har ikke hørt om James Potok.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Mediet Citynews skriver, at James Potok blev anholdt, efter at han fortalte sine medrejsende på et fly, der var på vej fra Toronto til Jamaica, at han var smittet med coronavirus.

Flyet var halvejs gennem flyveturen, da piloten valgte at vende om og flyve tilbage til Canada. Manden blev undersøgt af læger, erklæret symptomfri. Og så blev han anholdt.

Citynews skriver, at James Potok er blevet sigtet for vandalisme, og 9. marts skal han stille op foran en dommer for at finde ud af, om han skal straffes for det.

Mandens forældre har fortalt Citynews, at deres søn er musiker, og at han også går under kunstnernavnet Potok Philippe.

Det var bare for sjov

Citynews har talt med spagsmageren, der siger, at det bare var for sjov, og at han fik god PR ud af at at lade som om, at han var ramt af en farlig sygdom.

– Det ville være noget andet, hvis jeg sagde, at jeg havde en bombe eller et våben. Det her er helt ude af propertioner. For mig var det bare for sjov, siger han til Citynews.

Han fortæller også, hvad han gjorde, da flyet var i luften.

– Da vi var halvejs rejste jeg mig op og tog mit kamera. Det var meningen, at klippet skulle gå viralt. Jeg så mig rundt og bad om folks opmærksomhed, og så sagde jeg, at jeg kom fra coronavirusens hovedstad, og at jeg ikke havde det særlig godt, siger sagens hovedperson.

Det var ikke sjovt

Efterfølgende fik James Potok handsker og maske på, før flyet vendte om, mod Toronto og politiet. Det var i øvrigt, da flyet vendte om, at James Potok opdagede, at han måske ikke havde valgt at lave sjov med det allerbeste emne.

– Set i bakspejlet var det nok ikke det klogeste, siger han.

Han siger i øvrigt også, at han er meget meget ked af, at han ikke havde forstået, at udbruddet af coronavirus er alvorligt. Derudover understreger han, at han ikke direkte sagde, at han havde coronavirus. Han sagde “bare” at han ikke havde det særlig godt.

Den dårlige vittighed førte i øvrigt til, at to flyafgange fra Toronto blev afblæst, og at Potoks mange medpassagerer måtte finde et andet fly, de kunne komme til Jamaica med.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu