ANNONCE

En spændende onsdag for royale tvillinger

8. januar 2020 08:51 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

De skal holde fest i uvante rammer.

En spændende onsdag for royale tvillinger
De to fødselarer er ikke alene, når de skal fejre den store dag. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Prins Vincent og Prinsesse Josephine fejrer i dag ni års fødseldag i nye, spændende omgivelser.

Tvillingerne begyndte mandag i skole langt væk hjemmefra, i Schweiz, hvor de de næste tre måneder er indskrevet på den fornemme internationale skole Lemania-Verbier.

Artiklen fortsætter under videoen

Billedbladet skriver, at det er første gang, tvillingerne fejrer deres fødselsdag væk fra Danmarks grænser, og derfor må det næsten vække glæde hos fødselarerne, at de ikke er alene i Schweiz.

Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary har nemlig valgt, at alle deres fire børn skal have et ophold på skolen. Kronprinsessen er desuden i Schweiz med børnene i samtlige tre måneder, opholdet varer, og Kendte.dk har derudover fortalt, at Kronprins Frederik er en del i Schweiz for tiden.

Hele familien kan altså være samlet om at fejre de to fødselarer i dag, hvis der da er tid til det midt i alle de nye oplevelser på den nye skole.

En gave

Prins Vincent Frederik Minik Alexander blev født klokken 10.30 og Prinsesse Josephine Sophia Ivalo Mathilda klokken 10.56 8. januar 2011. I 2017 begyndte de i 0. klasse på Tranegårdskolen i Hellerup, og det er også planen, at børnene igen skal træde ind i deres respektive klasser, når opholdet i Schweiz er overstået.

Kronprinsesse Mary har tidligere uddybet beslutningen om at indskrive børnene på skolen i Schweiz over for TV2.

– Vi ser det som en gave til vores børn, hvor de kan være sammen om det, og en gave, de har med sig resten af livet, sagde kronprinsessen i oktober.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu