ANNONCE

En unik indsigt i splittelsen

28. februar 2021 17:00 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Oprah optagelser med Harry og Meghan var angiveligt allerede i kassen, da parret sagde endeligt fra til dronningen

Et imødeset og halvanden time langt Oprah Winfrey interview med Harry og Meghan, der efter planen bliver sendt på CBS den 7. marts, er tilsyneladende allerede blevet optaget.

Ifølge Mirror skete det endda inden hertugparret fredag den 19. februar meddelte dronningen, at deres beslutning om ikke længere at være en del af det officielle kongehus, er endegyldig.

Noget, der i øvrigt øjeblikkeligt medførte, at parret blev fritaget for deres royale protektorater og Harry mistede de militære ærestitler, der ellers betyder så meget for ham.

Rent billedguld

Mirror skriver, at Oprah Winfrey tilbragte to hele dage i selskab med Harry og Meghan i sidste uge, og at interviewet således er kommet ‘i kassen’ på et så intenst tidspunkt, at TV-profilen meget vel kan have fået en helt unik indsigt i splittelsen i den britiske kongefamilie.

“Det betyder, at Oprahs show vil være rent billedguld, og at det er tid for de kongelige til at gå i skjul bag sofaen,” siger en kilde til mediet.

Ikke de bedste erfaringer

Aftalen om interviewet skulle angiveligt være aftalt helt uden dronningens viden og have skabt en vis uro på Buckingham Palace. Ikke mindst med baggrund i dårlige erfaringer fra tidligere TV interviews med for eksempel både afdøde prinsesse Diana og prins Andrew, der begge i høj grad belastede kongehuset.

Det er dog også blevet fortalt, at der ikke er blevet gjort noget som helst for at sætte en kæp i hjulet for aftalen. Desuden, at dronningen har fuld tiltro til, at hendes barnebarn og hans hustru vil holde sig indenfor den kongelige protokol på trods af interviewets potentilt vidtrækkende karakter.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu